Úspory sú brnkačka

Vecou, ​​ktorá je často zabúdaná a málo preberaná ako s mladšími, tak aj dospievajúcimi, je finančná gramotnosť. To, že sa nevyučuje v škole a je úplne dobrovoľne na vedení, či uskutoční seminár o tejto veľmi dôležitej téme, často dopadá tak, že veľká väčšina nemá tušenie, ako poriadne manipulovať s peniazmi. Nikto totiž k svojim osemnástym narodeninám len tak nedostane návod. Avšak existujú malé činy, ktoré dokážu Vaše ratolesti pripraviť aspoň na ľahší vstup do dospelého života.

A práve s tým môžu pomôcť detské pokladničky. Odovzdajú deťom zručnosť, že treba s peniazmi zaobchádzať opatrne a predovšetkým zmysluplne. Naučia ich dôkladne premyslieť za čo budú peniažky utratené, pretože sa môže stať, že budú potrebné k niečomu inému.

Športe zábavne

S pokladničkou bude šetrenie už len zábavou. A viete prečo? Naše pokladničky nie sú len tak hocijaké, splnia totiž dva dôležité faktory v domácnosti. Nielen, že pomôžu pozorovať drobcom s hospodárením so svojimi vreckovými, ale tiež rozžiari izbičku vďaka svojmu uchvatnému dizajnu, ktorý si vyberiete v našom širokom sortimente.

Pokladničky sú vyrobené tak, aby nebol problém si v prípade nutnosti peniažky vybrať bez zničenia samotnej pokladničky.

Tak čo myslíte, ste pripravení na sporenie? :)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.