Stolíky pre deti

Detská izba je miestom, kde sa Vaše ratolesti vyvíja a učia novým schopnostiam. Trávi tu veľa času, preto je potrebné kvalitné vybavenie prispôsobené veku a záľubám dieťaťa. Nevyhnutným nábytkom pre rodinu s malými deťmi je prevažne stolík, na ktorom je možné vykonávať svoje obľúbené aktivity. Správne držanie tela pri dlhom sedení je potrebné natrénovať ešte pred nástupom do prvej triedy, teda sa bez kvalitného stolíka a stoličky nezaobídete.

Aby bol stôl vhodný pre Vaše maličké, je nutné sa zamerať na správnu výšku, ktorá bude ideálna pri písaní, kreslení či jedení. Práve preto na našom eshope nájdete v širokom sortimente rôzne veľkosti detských stolíkov nielen z kvalitného materiálu, ale aj s originálnym a úchvatným dizajnom podľa Vašich predstáv. Pre milovníkov jednoduchosti tu môžeme ponúknuť čisto biele stolíky hodiace sa do každého interiéru a pre milovníkov vzorov aj stolíky so zložitejšími a veselými tvarmi.

Niektoré stolíky sú obohatené zásuvkami, ktoré vytvoria drobný úložný priestor vhodný na upratovanie pracovných listov či omaľovánok. V opačnom prípade je možné si svoj úložný priestor vytvoriť pomocou malých organizérov, ktoré sú taktiež k dispozícii práve u nás. K stopercentnému vybaveniu tiež patrí svetielko na lepšie videnie a neničenie zraku. Ďalej by sa na pracovnom stole mal nachádzať peračník s písacími potrebami a napríklad aj niečo na zub pre doplnenie energie.

Vďaka širokému sortimentu sú stolíky dostupné v rôznych cennových kategóriách, preto je možné tu nájsť presne to, čo hľadáte.

So stolíkom do toho a učenie je lusknutím prsta hotové!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.