Plyšové bábiky pre potešenie

Zlepšuje Váš deň maličký neposedník, ktorý si rád vyhráva celučký deň? V tom prípade hračiek nie je nikdy dosť. Jedným z perfektných a veľmi obľúbených hračiek po celom svete sú plyšové bábiky. Jedná sa o mäkké postavičky príjemné na dotyk, s ktorými je ľahké sa stať kamarátmi v rôznom vekovom období dieťaťa.

Plyšové bábiky môžu vlastniť rôzne veľkosti a tiež predstavovať všelijaké postavy, na ktoré si práve spomeniete. Na našom eshope sú k dostaniu predovšetkým princezné a víly, ktoré sa líšia svojimi oblečkami a účesmi. V neposlednom rade ponúkame úchvatnú morskú vílu, a tiež princeznú so srnčou podobou, ktorá bola zakliata od zlej čarodějnice, avšak jej krása po začarovaní neklesla ani o maličký kúsoček.

Všetky bábiky nachádzajúce sa v našom sortimente, sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré neuškodia ani tým najmenším batoliatkam. Ide o polyester a bavlnu. Hypoalergénna bavlna je obľúbená vďaka svojej jemnosti a hebkosti. Jej veľkým plusom, ktorý vlastní, sa stáva predovšetkým jej vhodnosť pre citlivú pokožku, to znamená, že tieto bábiky môže mať úplne každý. Výplň sa skladá z vaty či peny, vďaka ktorej je hmotnosť nízka a nenastáva žiadny problém s ich manipuláciou.

Zaobstarajte svojim milovaným plyšové pamienky, ktoré poskytnú Vašim deťom pocit bezpečia a pohodlia. Deti budú mať možnosť sa s nimi hrať a tvoriť si s bábikami vlastné príbehy a dobrodružstvá. Práve preto môžu tiež slúžiť ako nástroj na rozvoj fantázie a kreativity.

Aká bude Vaša obľúbená?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.