Nábytok do detskej izbičky

Objavte detský nábytok, ktorý si vaše ratolesti zamilují

Snáď všetci rodičia majú radosť, keď sa im podarí kúpiť vec, s ktorou u svojho potomka zabodujú. Malé deti majú menšie požiadavky, ale čím sú staršie, tým ťažšie býva trafiť sa im do vkusu. Našťastie existujú obchody, kde presne vie, čo sa deťom všetkých vekových kategórií páči. Samozrejme, mali by ste aspoň rámcovo vedieť, akú farbu alebo štýl majú vaša dcérka alebo syn radi. Potom už je nakupovanie v e-shope dreamboutique.cz ľahký.

Doprajte deťom súkromie vďaka stanu

Aj keď žijete v byte, je možné deťom v izbe postaviť stan, a ponúknuť im miesto, kde môžu mať od všetkých a všetkého pokoj. Stany milujú deti malé aj väčšie, stačí len zvoliť vhodnú farbu, ideálne model s dvierkami a oknami pre správnu cirkuláciu vzduchu aj možnosť vykuknúť von. Podarený je napr. Atmosphera Detský stan do izbičky šedý alebo ružový.

Skvelé závesné detské kreslo

Tak, ako sa radi hojdajú dospelí v klasických hojdacích alebo v závesných kreslách, aj deti ich majú rady. Maličkým deťom môžete kúpiť hojdačku, ktorú je možné inštalovať medzi futra dverí, väčším potom pohodlné, kvalitné a na pohľad krásne Atmosphera Závesné detské kreslo ružové.

Väčšie deti poteší aj detský taburet s úložným priestorom, ktorý môže byť skvelým dotvorením atmosféry izbičky, ako celku.

Úložné priestory na hračky i školské pomôcky

Malé deti majú často nedostatok boxov na odkladanie hračiek, väčší zase na najrôznejšie talizmany, ktoré zbierajú, hračky a pomôcky do školy. Je fajn mať pár boxov na kolieskach, ktoré sú netradičné a nielenže plnia svoju funkciu, ale zároveň sú esteticky podarené. Taká je napr. Atmosphera Truhla na hračky na kolieskach abeceda. Deti si ju kamkoľvek prevezú a hodia sa ako pre chlapcov, tak pre dievčatá.

Pozrite sa aj na ďalší detský nábytok, ako napríklad páčivé a netradičné vešiaky, poličky, truhlice na kolieskach, detské stoličky a ďalšie. Budete nadšení.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.