Kráľovstvo tých najmenších

Jednou z obľúbených detských činností je stavba bunkrov, ktorá dokáže zabaviť nielen deti na celé popoludnie. Vytvoria si tak vlastnú tajnú miestnosť, do ktorej majú prísup len a len oni. Ich komfort si zaistí pomocou ich neskutočnej fantázie tak, aby všetko bolo podľa predstáv. Veľké množstvo vankúšikov nesmie chýbať, napodobní totiž jemné obláčiky, na ktorých možno zaspať počas malej chvíľky. A svetielka na baterky zase nahradia žiariace hviezdy, na ktoré sa nemôžeme vynadívať. Teraz už chýbajú len malé desiaty na doplnenie energie a je to dokonalé.

Jediná nevýhoda je tá, že výroba vlastného kráľovstva, postaveného zo všetkých rôznych diek, prestieradiel a vankúšikov, je náročná a veľmi zdĺhavá práca. Často tento kúzelný kútik treba čoskoro zbúrať a to sa predsa nikomu nepáči.

Ako to teda vyriešiť?

Náš eshop Vám ponúka široký výber detských stanov a domčekov, ktoré nie sú náročné na postavenie. Splní účel, ktorý má a to oveľa jednoduchšou cestou. Veľkosť stanov a domčeka je primeraná veľkosti izbičky. Užite si výber toho pravého, či už pre dievčatko alebo chlapčeka.

Dve muchy jednou ranou

Tieto prístrešky možno ale postaviť aj na vonkajšie využitie pri príjemnej letnej noci, kedy je nevyhnutnosťou pozorovania dokonca aj skutočných hviezdičiek. K tomu sa bude perfektne hodiť koberec robený na mieru k týmto stanom a domčekom, aby Vaše ratolesti mali zaistený teplý povrch, kde nehrozí nepríjemné prechladnutie.

Teraz už na dokonalosť stačí len niečo dobré na zub.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.