Hurá do školy

Školský rok už začal. Čas letí a pomaly sa nám blíži pohodové obdobie Vianoc, na ktoré sa všetci neskutočne tešíme. Dovtedy však treba usilovne študovať, aby sme ten odpočinok mali poriadne zaslúžený. Pre lepší výkon je vhodné mať pekné vybavenie, ktoré nám bude robiť radosť a zdĺhavé učenie nám trochu uľahčí. Preto nesmú chýbať žiadnemu školáčikovi zošity, do ktorých si treba zaznamenávať zápisky a tiež nejaké písacie potreby. Prehľadnému zápisku pomôžu farebné fixky. Tými možno zvýrazniť nadpis a dôležité informácie, ktoré nesmieme prehliadnuť. Nevyhnutné sú aj nožnice a lepidlo, ktorými ľahko vložíme do zošita obrázky máp či osôb pre väčší prehľad o danej téme.

Čo ale nesmie chýbať nikomu, je samozrejme kvalitný batôžtek na prenos potrebných vecí na vyučovanie. Pomôcok k učivu je potrebných viac ako dosť, teda tašky do školy často bývajú veľmi ťažké a to pre vyvíjajúci chrbát nie je vôbec zdravé. A práve preto by sa batohy do školy mali vyberať starostlivo tak, aby nerobili žiadne neplechy.

Na našom eshope dreamboutique.cz nájdete detské batohy, ktoré sú na školské pomôcky ako stvorené. Originálny design uchváti každého nielen na ulici, ale prevažne v škole. Praktické tašky do školy obsahujú aj menšie vrecko, ktoré možno vyučiť na uloženie kľúčov, náhradných gumičiek na vlásky alebo aj na nejakú dobrôtku na dodanie energie. Nechýbajú tu ani nastaviteľné pútka, ktoré sa dajú ľahko upraviť podľa potreby.

Nezabudnite tiež na puzdrá, do ktorých sa ukladajú písacie potreby. Vyberte si zo širokého sortimentu dizajnových peračníkov a zlaďte ich aj s batôžkom.

Veľa produktov z tejto sekcie je momentálne v zľavách, tak neváhajte a kúpte ten, ktorý Vám padne do oka.

A hurá do školy!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.