Hračky pre rozvoj schopností Vášho dieťaťa

Kreativitu a tohu učiť sa novým veciam má v sebe každý z nás a treba ju rozvíjať už od skorého veku. To nie je také ťažké vďaka hračkám, ktoré nájdeme všade okolo nás. A predovšetkým v našom širokom sortimente.

Nevyhnutnosťou v každej domáctnosti s deťmi sú zaiste kocky. Pomocou kociek je možné postaviť vysoké veže či malé bunkre pre svoje plyšové hračky, ktoré v ňom môžu bezpečne odpočívať po výbornom spoločnom obedku. Táto aktivita napomáha vývoju motoriky a to predovšetkým zábavným spôsobom!

Keď už teraz majú Vaši chlpatí kamaráti kde odpočívať, je potrebné domyslieť spoločný obed. Predsa ho nebudeme servírovať na zem. Práve preto by vo Vašom vybavení nemal chýbať set riadu, s ktorým je možné vďaka kufríku ľahko cestovať a objavovať všetky kúty Vašej izbičky. Set je možné zaobstarať v niekoľkých farebných variantoch a zladiť ich s ostatnými potrebami.

A aký je plán na večer? Čo taký puzzlový večer? Puzzle nielen, že zvládnu zlepšiť logické zručnosti, ale predovšetkým ich výsledok stojí za to. Skladanie je zábava a výsledný výtvor je možné použiť ako dekoráciu, ktorá v sebe bude mať kúzlo vďaka príjemne strávenému času pri jeho tvorení. Keď je dostavané, zahrajte sa s ratolesťami pexeso a vylepšite ich pamäťové schpnosti.

Tieto a množstvo ďalších kreatívnych hračiek nájdete priamo u nás. Všetky produkty sú vyrobené z kvalitných materiálov, preto sa netreba obávať skorého poničenia.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.