Dizajnové lustre a tienidlá do izbičky

Počas zariaďovania detskej izby treba myslieť na rad vecí, ktorými by mala byť miestnosť vybavená. Nábytok, dekorácie a hračky tu nesmú chýbať. Čerešničkou na torte však bude originálny luster či svietidlo, ktorý zaujme nielen praktickú funkciu, ale aj osvieži vzhľad vnútorného interiéru.

Aký luster bude pre Vás tým pravým? To predovšetkým záleží na Vašom vkuse a potrebách. Dizajn lustra dokáže s izbou urobiť divy, a práve preto je treba vyberať starostlivo, aby bol v súlade s ostatnými prvkami v miestnosti.

Vďaka širokému výberu na našom eshope nájdete to, čo hľadáte. Extravagantnými kúskami sú napríklad originálne teplovzdušné balóny, ktoré je možné zaobstarať v troch rôznych variantoch. Tieto tienidlá je možné použiť nielen ako stropné svietidlo či postrannú lampu, teplovzdušný balón je možné zavesiť aj ako závesnú dekoráciu, ktorá obohatí vnútorný dizajn izby.

Hľadáte roztomilý prvok, ktorý by zjemnil vnútorný priestor? Rozkošná líška, mačička a ďalšie zvieratká v podobe tienidiel Vám s tým rada napomôžu. Dodajú izbe útulnosť a pocit bezpečia svojimi veselými tvárami, ktoré sa na Vás celý deň budú usmievať.

Medzi obľúbené lustre sa tiež zahŕňajú tie, ktoré svoje čaro prezradia až po rozsvietení v tme. Vďaka svojim tajným hviezdičkovitým otvorom svetlo preniká cez a tvorí tak detail nočnej oblohy priamo vo vašej izbe. No nie je to kúzelné?

Aký potom bude asi ten pravý?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.