Dizajnové detské vešiaky

Každý deň po návrate zo školy určite nikto z nás nemá náladu na zdĺhavé upratovanie. Hlavnou prioritou nastáva poriadny odpočinok, doplnenie energie pomocou dobrého jedla alebo zaslúžené hranie s obľúbenými hračkami, ktorých sa nemôžeme dočkať. Obľúbeným zvykom všetkých školákov a tínedžerov je bezpochyby rozhádzané oblečenie po celej izbe. Rodičia to možno nepostrehli, ale každý teenager veľmi dobre vie, že ide len o systematický neporiadok, v ktorom sa samotný vyzná lepšie, než v organizovanom usporiadaní, ktoré by mohlo zabrať veľa času pri neskorom výbehu z bytu na autobus. Ako ale vyhovieť všetkým a urobiť rovnomerný kompromis?

Čo tak vyskúšať naše designové vešiaky? Práve tie zaistia jednoduchšie a rýchlejšie upratovanie a zároveň budú v každej detskej izbe skvele vyzerať. Vďaka ich originálnemu dizajnu a zároveň veľkému výberu v našom sortimente, sa môže stať z obyčajného vešiaka skvelý doplnok. Možno zladiť s farbou múrov, nábytku alebo aj podľa tvaru či veľkosti.

Vešiaky môžu byť využité na zavesenie búnd a mikín, ale napríklad aj na výstavu vyhraných medailí alebo obľúbených šperkov. Ich inštalácia nie je náročná a poradí si s nimi skutočne každý. Skvelou výhodou je, že tie, ktoré sa pripevňujú na stenu, zaberú len malý kúsok miesta a nie je tak potrebné kvôli nim sťahovať nábytok v izbe. Naopak vešiaky stojace perfektne zaplnia prázdny roh a pridajú do interiéru niečo navyše.

No nie je to skvelý a zároveň taký jednoduchý lifehack?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.