Detská izba pre chlapcov

Izbička je rajom každého dieťaťa. Ako ho ale perfektne vybaviť pre chlapcov? Vaším cieľom je určite vytvorenie pohodlného a príjemného prostredia. Preto je vhodné sa držať niekoľkých pravidiel a pôjde vám to ľahšie.

V prvom rade by mala byť izba praktická. Tomu pomôže dostatočné množstvo úložných priestorov pre hračky a oblečenie, ktoré by bolo vhodné mať ľahko po ruke. Miesto na veci je možné dosiahnuť pomocou úložných boxov, ktoré Vám ponúkame v mnohých rôznych prevedeniach. Jedným z nich sú látkové boxy s veľkým množstvom originálnych designov. Ich praktickosť spočíva aj v jednoduchom zložení, keď sa pre nich nenájde využitie. Širšiu ponuku štýlových a dostupných úložných boxov len tak nenájdete. Drevené boxy patria k najobľúbenejším vďaka ich trvanlivosti. Dajú sa využívať po veľmi dlhú dobu, a tým získavajú svoje kúzlo. V neposlednom rade ponúkame aj úložné koše, ktoré perfektne zútulnia prostredie a zároveň splnia povinnosť veľkého úložného priestoru.

Detská izba by mala tiež obsahovať praktické poličky, na ktoré je možné umiestniť dekorácie, ktoré ľahko rozžiaria interiér. Pokiaľ je Váš syn milovníkom športu, poličky budú skvelým riešením na uloženie jeho športového vybavenia, ktoré zároveň zvládne zaujať aj miesto dekorácie.

V izbičke by nemal chýbať rozhodne písací priestor, ideálne stôl a stolička zvolená podľa veľkosti dieťaťa. Toto miesto treba dobre osvetliť pomocou lampičky, aby sa pri učení a písaní domácich úloh zbytočne nenamáhali oči.

Kvalitný oddych dieťaťa zaistí kvalitnú posteľ a vhodné doplnky. Mäkké vankúšiky a teplá deka v posteli budú pre Vášho syna výborným miestom na relaxáciu.

K dlhému hraniu na zemi s autíčkami či vláčikmi je šikovnou pomôckou malý koberček, ktorý sa ľahko presunie podľa požadovanej potreby. Pomocníkom pre takéto momenty budú aj vankúše a pufy na zem, tvoriace teplý povrch pre pohodlné posedenie.

Aby sa detská izbička stala komfortnou zónou dieťaťa, je vhodné ju zladiť do veselých farieb. Farebné riešenie izby ale nutne nemusí byť len o farebnom maľovaní stien. Stačí pridať plagáty s obľúbeným radom motívov a celkový dizajn detskej izby sa razom zmení. Vďaka plagátom je možné ľahko interiér izby obmeniť podľa rastúceho veku a záujmov dieťaťa.

Vytvorenie skvelej izby pre chlapcov môže byť zábavným procesom. Vzhľadom na to, že deti rýchlo rastú, je vhodné zahrnúť do izby prvky, ktoré možno ľahko vymeniť a upraviť, aby zodpovedali jeho koníčkom a potrebám v budúcnosti.

Spomínané produkty do izby nájdete na našom eshope.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.